2 thoughts on “Excited to tour North America with Volbeat this September & October!

 1. Hej Niller

  Fedt at se det blir til noget. Er dette så jeres egen lille tour ‘bare’ for at komme i gang eller hur ? Genkender et par steder; Tabernacle og Hollywood Palladium var vist på en KD tour for nylig. Sunken Garden Amphitheatre har KD spillet for ca 30 år siden . . det var engang eet af de største steder vi spillede. Kommer der flere dates på denne, eller blir det næste så med Ghost i 22.

  Jeg har i øvrigt fået en lille mail fra Andy, om jeg har tid at tale. Han kunne jo bare ha ringet, men der er jo nok noget han er blevet ‘bedt’ om at finde ud af – så det kan være jeg vender tilbage med en ( morsom ? ) up-date. . . . men nu må vi lige se hvor meget consulting service det blir, eller om det er noget helt andet.

  Go dag derovre – ses i August Olé

  >

  Like

  1. Hey Ole
   Jeg tror det er resterne af en større tur vi skulle ha lavet, hvis pandemien ikke havde nået det level. Turen er bygget op om et Mettallica Show og er den sidste tur på den gamle plade før vi starter på en frisk i Januar.

   Spændende at høre hvad han vil 😁, det kan være han er blevet træt af hans nye managment haha

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: